Schoenen NL | Goedkope Schoenen Online Winkel
Netherlands       Inloggen  /   Account aanmaken   /      Winkelwagentje - 0
Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

We zijn volledig toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Alle informatie die wordt gegeven aan ons zal alleen worden gebruikt om uw shopping ervaring met deze site te verbeteren. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt zal alleen worden gebruikt om uw bestellingen te verwerken en wordt beschermd door onze beveiligde server. We zullen niet geven uw persoonlijke gegevens voor elke organisatie.

Van tijd tot tijd kunnen we statistische gegevens over verkoop, handelspatronen en navigatietechnieken aan eervolle derde partijen. Het gaat hierbij om de verzamelde gegevens over u en andere gebruikers die we hebben samengevoegd omvatten. Het zal geen enkele directe persoonlijke gegevens die u identificeert als onze klant.

Eventuele wijzigingen in onze informatie collectie beleid zal worden geplaatst op deze pagina. Door het gebruik van de site, gaat u akkoord met het verzamelen van informatie. U bent verzekerd dat wij u voorzien van absolute winkelen privacy.

Veiligheid

Als gevolg van een groeiend aantal internet fraude door middel van gestolen of ongeldige creditcardnummers, heeft J & V Collections Pty Ltd vond het nodig om strengere veiligheidsmaatregelen te nemen in een poging om het risico van credit card misbruik te verminderen. Dit zal helpen beschermen onszelf en u, onze klant, tegen criminele activiteiten. Sommige gebruikers van onze site kan worden gevraagd voor credit card verificatie. U wordt gecontacteerd via e-mail moeten we hebben deze informatie nodig van u. J & V Collections Pty Ltd wil ervoor zorgen dat al onze klanten kunnen winkelen met het volste vertrouwen online. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om de absolute veiligheid aan onze klanten te geven in hun omgang met ons.

We hebben een veilige transactie omgeving voor de handel op het internet gemaakt. Onze e-commerce systeem maakt gebruik van Secure Sockets Layer technologie SSL om uw shopping ervaring is veilig, gezond en veilig te allen tijde. SSL vergrendelt alle informatie doorgegeven van u J & V Collecties Pty Ltd in een versleutelde envelop. Dit maakt het bijna onmogelijk om te worden onderschept door een onbevoegde partij, zolang uw browser en lokale netwerk ondersteunen het gebruik van gecodeerde gegevens transmissies. SSL is het systeem dat wordt gebruikt door alle goed e-commerce sites. In geval van ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard, moet u uw credit card provider te melden in overeenstemming met haar rapportage regels en procedures.

Pricing / Currency / Billing

Alle prijzen zijn exclusief eventuele lokale belastingen, rechten of heffingen en bijgevolg deze kunnen over goederen door de plaatselijke autoriteiten in rekening worden gebracht bij de levering buiten de Verenigde Staten.

Alle prijzen op de website standaard op Pond. Het omrekenen van valuta bedragen die te zien zijn op deze site zijn uitsluitend voor uw informatieve doeleinden en zijn bij benadering bedragen in uw geselecteerde valuta. Uw creditcard wordt in rekening gebracht in Pond voor het getoonde met £ bedrag als de valuta en de omgerekende bedragen die hier getoond zijn niet noodzakelijk de exacte bedragen die op uw credit card afschrift zal verschijnen als de internationale wisselkoersen zijn gevoelig voor verandering buiten onze controle.

Alle credit card kosten worden automatisch gemaakt wanneer men een bestelling indient. We maken gebruik van, als belangrijke websites doen, een veilige en gecodeerde billing systeem genaamd SSL. Dit betekent dat we geen credit card gegevens op ons systeem te houden op een bepaald moment, voor de hand liggende veiligheidsredenen. Het resultaat van het gebruik van deze veilige methode is dat op hetzelfde moment dat u uw credit card gegevens in te dienen en klik op de bestel-knop, wordt u automatisch in rekening gebracht te dienen, en dit is de eerste en de laatste keer dat we maken geen gebruik van uw credit card gegevens.

Vouchers

Vouchers kunnen niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen (bijv Boxing Day, New Year Sale) en zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Website Informatie

De informatie op deze website is samengesteld voor uw gemak. Wij geloven dat alle informatie op deze website om nauwkeurig tot de beste van onze kennis.